miercuri, 30 septembrie 2009

ce comunisti!

incurabili, psd-isti tot comunisti ramin. fac o mare adunare ca sa se dea rotunzi cind ei sunt vai de calul lor. sa iasa de la guvernare si gata. au pierdut. vanghelionul: bun la partid, bun la saraci, bun la mascat cirza cu circ. ciudat insa: batrinul edec lipseste.
Share/Save/Bookmark

marți, 29 septembrie 2009

in sfarsit...

psd spune lucrurile care trebuiau spuse de la inceput: sa fie remaniat boc, min finantelor, economiei, transporturilor. doar ca ideea este aruncata intr-o intrebare retorica: de ce sa nu-l remaniem pe ministrul finntelor, al transporturilor, pe primierul boc. era mai simplu sa se ceara direct demisia lui boc, mai ales ca el este cel de la care a pornit scandalul, el s-a afisat cu remanierea. psd nu trebuie sa se razgindeasca, nu trebuie sa cedeze chair daca la ei este din nou pisica. base a stiut cum sa-i arunci din nou in ring... le-a pasat mutarea. pdl imediat a propus coalitie. psd ramine cu mutarea a doua. e clar, pierde! rau!
Share/Save/Bookmark

luni, 28 septembrie 2009

ce poate face psd

reafirma ultimatumul pt boc! mingea e la pdl.

daca boc nu renunta:
psd retrage in parlament sprijinul politic pt boc, nu si pt ministri. deci nu se retrage de la guvernare.

boc ori pleaca ori scoate toti ministri psd. atunci lupta ramine in parlament unde pdl e clar minoritar.

un nu guvern nu prea are cum sa treaca, deci se ajunge la alta colitie sau la interimat de tehnocrati, ori la anticipate.

pdl cistiga clar daca boc il pastraza pe nica. pt ca psd ramine fara miscare si fara motivatie. bine, ar fi motivatia ca boc e slab pt ca se joaca cu soarta ministrilor. atunci bat topa pe boc tre sa plece.

cred ca alte variante sunt ridicole. chiar si medierea lui basescu. sau trocul de ministri...nica si udrea la pachet.

psd pierde oricum daca ramine in guvern cu boc prim ministru.
Share/Save/Bookmark

iliescu are si el buba

base e tare acum si pt ca iliescu a fost atatia ani presedinte. acum, ca base vrea referendum de alegeri, ce sa mai zica si batrinul edec...

psd are o singura sansa: sa joace tare. TARE.

sa provoace anticipate parlamentare. cu miscarea radicala chiar de a se retrage din parlament.

da, legea nu prevede anticipate in ultimele 6 luni de mandat ale presedintelui, dar fara parlament ce lege mai e valabila?
Share/Save/Bookmark

mereu in urma

psd a gresit mereu. a stat la coada. pdl a avut prima miscare mereu. mereu. si prin base, comisii si sindicate a tocat ministri cu experienta de al care nu te asteptai sa stea in banca si sa taca: cati, sarbu, bazac.

stategia lui base, ca schimba tara, a dat comisii de cotroceni si strategii cica. in tara lumea suferea. ami ales profesorii, medicii, saracii. oamenii celor 3 ministere.

sunt ministere care tre sa primeasca bani, nu hartii.

iar banii ar fi trebuit sa vina de la finante si de la ministere care produc. adica ministere pdl.

dar psd a tacut si asteptat critici de la popor si vaiete de la finante si boc ca nu ar bani si trebe dati oameni afata. dar pogea trebuia sa aduca bani, videanu, berceanu, blaga sa dea de lucru oamenilor si apoi sa aduca si ei bani, sa produca.

ori, psd trebuia sa ceara meru bani si sa arate cu degetul ministerele si mai ales minstrii care nu adus bani, care nu dau bani tarii, care nu porduc nimic desi trebuiau sa produca.

fraieri. prostanaci. mai ciudat mi se pare ca au laut astfel plasa oameni antrenati pt conclavuri politice: hrebe, nastase, mitrea, ilici...

vorba unui amic, cine-i prost sa sufere.
Share/Save/Bookmark

psd se (re)trage

boc zis-a hop si i-a luat scaunul lui nica. a dat in cel mai puternic ministru al psd, cu cele mai importante functii. i-a lasat deoparte pe cati, sarbii si bazac, cei mai uzati in ultima vreme. de ai lui, din partid, nicio vorba. si tot boc vrea alt om in 24 de ore. grea incercare pt psd.

psd a ales o miscare buna: ultimatum la ultimatum. adica boc tre sa decida, nu psd si nici macar pdl.
dar acum, graba strica treaba! psd vrea sa decida sensul guvernarii. si deja au lansat urmatorea miscare: retragem sprijinul politic pt boc. era mai bine sa astepte cele 24 de ore. si apoi sa zica: boc nu e bun, ministii da.

adica lasa miscarea cea rea in circa pdl.

nervoi si grabiti psd-istii nu sunt in stare sa lase miscarea in poala pdl. fraieri.
Share/Save/Bookmark