sâmbătă, 28 noiembrie 2009

oranjata

toata tara e un pd-l. doctrinar dar si in culori.

psd-istii rosii cu fulare galbene! ce rezultă? portocaliu.
iar amestecul de partide tot acolo ne duce: social democrati si liberali, tocmai mixtura vrajita din care s-a tras pdl, pd-ul social democrat si liberalii fugiti de la galben albastri. fara albastru, gata, totul se amesteca in portocliu. ce culoare amestecata si impura! spre ce va vira, rosu sau galben? iar albastru unde isi va gasi locul atunci?
Share/Save/Bookmark

duminică, 22 noiembrie 2009

trei, doi, unu. şi niciunul.

"Măi animalule" nu mai este pe buletinele de vot. Dar oare găozarul este? sau ţiganca îmăuţită?
votează la referendum? pt 300 de parlamentari? dar care 300? printre ei va fi găozarul, prostănacul, numele de floare, felix, măi animalule, nenorociţii, maidanezii, românii care au primit zece mii de dolari pentru că au revenit din străinătate, generalii, trădătorii? hahahaha! să fim serioşi. viaţ e dulce, prostănacii prosperă, nimic nu le stă în cale, nici măcat bunul simţ!

bunul simţ nu poate coagula ceva ce este fundamental în câştigarea unor bătălii: trădătorii. ei ce bun simţ să aibe? istoria ne-a arătat clar: cine reuşeşte să adunu în jurul lui mai mulţi trădători, cine îi fidelizează (fie şi doar temporar) poate câştiga.

am să îi bat pe toţi la un loc! bat, nu: înving. am să îi bat. nu: am să câştig.

pe vremea când doroftei a câştigat centura de campion mondial, un om cu maniere şi o anume elegenţă, tacticos, l-a numit pe sportiv bădăran: tocmai pentu că spunea că o să-l bată pe adversarul lui. Lupta era luptă, nu bătaie în mintea omului nostru. iar eleganţa sportului, fie el şi boxul, cerea ca lupta din ring să aibă un învingător nu unul care bate şi s-ar chema, cum?, bătăuş...
Share/Save/Bookmark

duminică, 8 noiembrie 2009

romania ca o primarie

primarii, adica administratorii in mic, locali, au ajuns sa dicteze in romania. de la ciorbea incoace, romania primarilor a adus tot felul de stari conflictuale. de la vladica la opinca stiu ei. si boc si basescu, si negoita, si vanghelie, si johannis, si simirad, si geoana tot la primarie s-au vrut, si oprescu... lupta e mare dar tot pt un ideal mic. pentru un scaun. local.
Share/Save/Bookmark

joi, 5 noiembrie 2009

preimerul...

cineva a descoperit minunea> johannis nu poate fi premier si nici nu poate aspira la vreo alta functie publica.
croitoru e si el picat.
boc, scos din carti.
geoana a fost numele aruncat in gluma, dar putea fi o miscare din care derivau multe. acum, el, sigur, se viseaza presedinte, cu premierul a cochetat iarna trecuta. nici el si nici altcineva din psd nu pare sa aiba acum vreo viziune.

miscarea lui base e o recidiva. a incerca sa rupa psd prin guvernarea boc. acum se da la pnl si ii cheama la un guvern dar tot cu pdl prim ministru. psd n-a prea cedat, stun multi. dar pnl va mai avea forta sa se sustina daca intra intr-o astfel de combinatie? tariceanu a facu tibne in iarna ca a refuzat guvernarea, era doar patit.
mai urgent pt base este sa faca o breasa in blocul psd pnl pc. asta nu e usor.
Share/Save/Bookmark