marți, 15 decembrie 2009

se spun nume

rus, mitrea, oprisan spun nume de oameni care tre sa pice/plece/ascunda.
nastase zice si el despre schimbari, dar nu numeste vinovati.
primul care a spus ca geoana e pa a fost modalin voicu.

acum, sa comparam listele: rus, mitre, oprisan, voicu cer sa cada capete. ei, patati si dati la o parte odata cu trupa/turma lui nastase.
nume de viitor sef este doar diaconescu. un personaj care apare bine in public, pare ferm si e jurist. dar tot el a fost prins sub fustele unei amante si e considerat un personaj slab, moale, blablagiu de cei care-l cunosc.
mitrea ii ataca pe hrebenciuc si vanghelie. are dreptate. dar el se crede mai bun? ar vrea sa fie sef, clar. s-a dat si la oprescu, poate iese ceva.
adica, aducerea lui oprescu la conducere ar insemna aducerea si a unei demnitati, cea de primar general. macat atat.

psd va pierde tot acum. indiferent ce va face. trupele/turmele se vor canibaliza, e clar. si nimeni nu are nevoie de ei de fapt. ce sa faci cu un partid ancorat de hrebe mincinosu, vanghelie analfabetu, geoana prostovanu, voicu (ori 2, da) interlopu, nastase...mmm fost tovaras si premier - el paote sa ramina pe la trupa de inteligente politice totusi... daca isi calmeaza resentimentele pe veci. oprisan - cersetor de oportunitati.

daca luam in calcul ce pregatiri au oamenii astia, toti ar trebui sa stea drepti in fata unui nastase sau geoana. dar ei nu, vor sa fie vocali, sa se dea importanti, si, mai dramatic, democratic votul lor conteaza.

ilici pastreaza si el in psd istoria kgb-ista a stingii. deci, psd e pa. doar basescu ii paote slava daca vrea. le ofera un mic ciolan, ii remorcheaza cumva si poate astfel sa ii tiriie dupa pd. umfla de fapt basica puturosilor...
Share/Save/Bookmark