vineri, 26 octombrie 2012

bal la palat!

bal la palat sau licitatie de bal(amuc)?!

Share/Save/Bookmark

sâmbătă, 13 octombrie 2012

atac la rege!

in lumea artei!
Share/Save/Bookmark

duminică, 7 octombrie 2012

monica macovei intr-un pictorial?!?

intr-o revista de femei??? monica macovei???
Share/Save/Bookmark

joi, 4 octombrie 2012

cu ponta nu e de glumit

dar cine are de castigat?!?
Share/Save/Bookmark

luni, 1 octombrie 2012

realitatea lui gusa: minciuni, ascunzisuri, bercisme. plus dana secretara!

cosmin gusa se arunca in lupta! intra cirector editorial sau cum s-o chema la realitaea tv. reuseste ceea ce nu a reusit sub SOV.
si incepe cu minciuni! despre bani, oameni neplatiti, salalrii taiate: sunt de competenta lui bercea. sec! bercea, acelasi personaj blocat intr-un fel de nesimtire administrativa, analfabetism jurnalistic, needucat sa spuna macar buna ziua! gusa nu se baga in chestiuni de bani, dar cu cine va lucra? cu oameni care nu isi primesc banii? exclus. deci, ori nici el nu vrea de fapt decat omorarea firmei, ori va plati doar ce vrea el si dana secretara, un personaj blond cu istorie despre care nici ea nu stie tot... ca orice blonda.
deci gusa minte: problemele cu banii trebuie rezolvate repede daca vrea sa mai existe ceva editorial la realitatea si atunci trebuie sa se implice, sau nu se vor acutiza iar el stie asta si nu v aface decat sa ascunda adevarul. bebe nicola, producator cu salariu taiat de doua ori. valentin parvu, salariul taiat, oana dobre neplatita. zeci de oameni neplatiti cu lunile! si mai ales oameni care lucreaza in redactie fara sa aiba niciun contract!!!! ilegal, la negru! dana secretatar a negociat si negociaza tot, nu bercea. cosmin gusa minte. editorial, minte!

update:
inspectorii itm controleaza angajarile la realitatea. e bine! poate verifica si concedierile.
Share/Save/Bookmark

cine nu vrea sa privatizeze oltchim?

DD. dar nici guvernul nu se grabeste...
Share/Save/Bookmark