duminică, 22 noiembrie 2009

trei, doi, unu. şi niciunul.

"Măi animalule" nu mai este pe buletinele de vot. Dar oare găozarul este? sau ţiganca îmăuţită?
votează la referendum? pt 300 de parlamentari? dar care 300? printre ei va fi găozarul, prostănacul, numele de floare, felix, măi animalule, nenorociţii, maidanezii, românii care au primit zece mii de dolari pentru că au revenit din străinătate, generalii, trădătorii? hahahaha! să fim serioşi. viaţ e dulce, prostănacii prosperă, nimic nu le stă în cale, nici măcat bunul simţ!

bunul simţ nu poate coagula ceva ce este fundamental în câştigarea unor bătălii: trădătorii. ei ce bun simţ să aibe? istoria ne-a arătat clar: cine reuşeşte să adunu în jurul lui mai mulţi trădători, cine îi fidelizează (fie şi doar temporar) poate câştiga.

am să îi bat pe toţi la un loc! bat, nu: înving. am să îi bat. nu: am să câştig.

pe vremea când doroftei a câştigat centura de campion mondial, un om cu maniere şi o anume elegenţă, tacticos, l-a numit pe sportiv bădăran: tocmai pentu că spunea că o să-l bată pe adversarul lui. Lupta era luptă, nu bătaie în mintea omului nostru. iar eleganţa sportului, fie el şi boxul, cerea ca lupta din ring să aibă un învingător nu unul care bate şi s-ar chema, cum?, bătăuş...
Share/Save/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu