sâmbătă, 28 iulie 2012

previziuni. usl are o singura solutie, basescu mai multe, romania e la mijloc

suspendarea nu i-a folosit decat lui basecu, intrat in campanie neplanificata dar dorita de el. PDL este curatat astfel de rele, base, la fel chiar daca este acuzat de tot felul de grozavii. mai conteaza si cine te acuza!
acum, campania va continua indiferent ce se va intampla. base ramine in arena! poate iese crin, poate! dar el nu conteaza oricum. nu are cum sa fie cu adevarat presedinte orice s-ar intampla! e iubit cu felix!

base la cotroceni inseamna guvernare usl nesigura. guvernul a fost un mar otravit. base pe langa, inseaman campanie, dosare, dezvaluri care mai de care mai murdare. si o lupta care va bloca politica. va fi mai rau adica.
pana la urma, referenduul este o mare mare incuratura pentru toata lumea mai putin base care este in campanie de spalare de imagine, victima, salvator, platitor de polite... etc.
votul este importanta atunci cand ai de ales ceva, ceva clar, cu putere. asa ca acum, votul nu are nicio putere!

alegeri generale in noiembrie, poate mai repede. cu base la cotroceni e foarte greu de previzionat un prim ministru. cu base pe langa, solutia sunt anticipatele pt cotroceni, alta campanie adica, alte uzura sociala. MRU va intra in lupta clar. base alaturi. USL va pierde. deci iar nu se stie cine si cum ar numi premierul.

USL are doar o solutie! sa castige majoritar alegerile din noiembrie, indiferent cine e la cotroceni. asta ar putea duce un pic de echilibru in romania.
Share/Save/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu