marți, 10 iulie 2012

FRICA

suferim toti de FRICA. chinuitor pentru toti cei care sunt in lupta politica este momentul in care se gandesc ca pot pierde, ca exsita si varianta in care pot fi scosi din joc. si atunci incepe FRICA. acum este mai accentuata ca oricand.

basescu nu se supune votului parlamentului ci deciziilor curtii constitutionale. ponta nu accepta plagiatul si reclama scenarii negre puse la cale de adversari. majoritatea parlamentara voteaza singura chiar daca opozitia nici nu mai este de fata - dar asta a fost intotdeauna. guvernul nu ia nicio masura economica pt ca ori nu le are ori nu dispune de fonduri pentru a le sustine si se ocupa de revocari, destituiri si numiri prin hartii simple cu doar cateva fraze. justitia este instrument si devine ideologie.

de fapt competitia dintre persoane se muta intr-o disputa intre institutii. nimeni nu se infrunta direct, fata in fata, de frica. ideea duelului din care unul sa iasa insingerat, ranit de moarte este inlocuita cu actiuni mai mult sau mai putin dubioase care ascund FRICA.

Basescu nu a spus: nu vreau sa fiu suspendat. ponta: revoc, demit, numesc, emit ordonante de uz imediat pt ca asa arat ca pot sa fiu premier. blaga si anastase: sa nu mai fin presedinti pentru ca nu mai reprezentam majoritatea. crin: nu stiu daca sunt in stare sa fiu presedinte din prima si mai bine sa ma antrenez la cotroceni o perioada de interimat. etc
de FRICA.
si atunci incepe circul. la televizor! totul este ori ilegal ori prea legal. fiecare tabara are discursuri dar nu se mai infrunta direct.
basescu si-a dorit suspendarea, nu mai avea lupte grele de dus la cotroceni... dar cum? alb imaculat sau alb ca varul?!
dupa instalarea guvernului opozitiei, presedintele l-a numit neconvenabil. povestea cu cine merge la bruxelles a fsot doar de sicanare. replica a fost sicanarea unor ministri. apoi usl si-a dorit uninominalul pur... pdl a vazut dezastrul in fata ochilor, au intrat in panica, si s-au lasat stapaniti de frica. opozitia zicea ca nu vrea dispoatia pdl dar pdl chiar s-a temut ca poate pierde tot!

au fost alegerile locale si frica a devenit boala. pt pdl! nimeni nu mai putea reactiona decat prin vorbe timide. intre timp uninominalul pur a picat la CCR, dar USL avea deja un vot cetatenesc cu care sa se laude. contraatacul nu a putut veni decat de la cotroceni, DOTTORE... plagiatul fata in fata cu bruxelleul... si a ramas cum a spus tataie ilici - nu ma intereseaza!
guvernul a miscat ca de cat, basescu l-a cutremurat insa mai degraba de cateva ori. dusmanul era de arata cu degetaul, trebuie suspendat au zis rechinii batrani. si miscarea a fost facuta repede - repede. tot de frica - nu cumva sa poata contracara base! iar base a pus raul in fata, a vorbit in toata lumea despre amenintarea suspendarii - pentru ca asta si-a dorit! sa intre iar in haita, sa sustina pdl, sa adune mai multe saptamini de campanie pentru alegerile parlamentare.
tot valul de indignari lansate din strainatate au fost bine directionate. cred ca tot din campanie fac parte de fapt, acolo isi vor face de fapt efectul. uneia dintre tabere i-a fost frica sa duca lupta singura pe teritoriu propriu. sincer, cred ca sunt fumigene.
CCR pare sa fi linistit treburile. da, presedintii pot fi suspendat in romania. prin votul majoritatii din parlament. este o cutuma a democratiei chestia asta cu supunerea fata de votul celor mai multi. frica se muta insa in alte zone: politicenii tremura in fata fiecarei pronuntari a justitiei...

plecat de la cotroceni, base se teme ca sa nu se temine totul odata cu referendumul. bine, poate sa revina in pdl si sa continue circul. crin, si el e cu frica in san, ca poate ramine presedinte doar pana pe 29... ponta are de condus guvernul dincolo de anateme, falimente, lipsa de incasari la buget... deci ii e sigur frica. si cred ca ar trebui sa ii mai fie frica de persoanjul numit daniel chitoiu. ce dezastru pt PNL! ce dezastru pt gvuern! de la elita liberala cu djuvara, stolnici, quintus etc la semianalfabeti cu tupeu chelios! ce mai cinteaza, cand analfabetii au devenit majoritari la BAC?!
ce urmeaza? cu frica in san, cantinua circul in toate tabere. nu ma simt solidar cu niciuna. nu am nicio sensibilitate fata de doctoratul lui ponta, plagiat ori nu, nu ma simt in niciun fel coleg intlectual cu astfel de personaje, deci nici doctoratul nu il compar cu nimic. mi se rupe. nu am nicio compaisune nici pt base, mic chefliu patimas. ii urasc insa pe semianalfabeti! ei disturg totul in jur, sunt prosti si fuduli! si sunt tot mai multi... asta este lupta, sa ramina cat mai putini sau deloc. deci este o lupta grea si de durata. se inscire cineva? fara frica!




Share/Save/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu