marți, 7 august 2012

demisii care nu ajuta la nimic, guvernul se dilueaza

demisia lui rus nu ajuta la nimic. rade aproape complet credibilitatea dorintei de a face referendumul valid. basescu are tot mai multe tinte in care sa traga.
demisia lui isar aproape ca arunca in aer guvernul. pleca un bancher vine un activist mediocru!

toate schimbarile din guvernul ponta, tot mai dese si mai nesigure aduc prea repede la saturatie familia de cadre a usl.
tariceanu, pe cand erau liberalii singuri la guvernare ajunsese sa nu mai aiba oameni pentru ministere decat pe lista de activisti. si PDL a patit la fel cu boc in frunte si apoi cu ungureanu. ministri cu nume erau tot mai greu de gasit. doar ca in cazul pnl si pdl asta s-a intamplat dupa ani de guvernare, nu dupa cateva saptamani sau luni.
daca usl s-a pierdut deja in lipsa de cadre atunci, cel mai probabil, a trecut la varianta doi: se impaca cu pierderea referendumului, psd si pnl se despart si vor participa separat la alegeri si astfel spera sa adune mai multe voturi decat la pachet. pentru PNL chiar ar fi bine sa iasa din echipa PSD. insa asta nu se poate decat cu sacrificarea lui crin si ponta. cred ca ofrandele sunt stabilite deja. pana la urma promisiunile au fost indeplinite, crin este presedinte, ponta, premier. parlamentul ramane deocamdata singura reduta sigura a USL. pana cand tradatorii nu vor intoarce iar armele.

Share/Save/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu